Hrvatski English Deutsch Italiano Français Русский Slovenščina Magyar Čeština Slovenčina Język polski

O nama

NEKRETNINE CROATIA agencija je sa najvećom ponudom nekretnina u Varaždinskoj županiji i to je jasan dokaz kvalitete našeg poslovanja, koji Vam donosi sigurnost da ćemo Vaše želje realizirati  profesionalno, odgovorno, štiteći Vaše interese s punim razumijevanjem i angažmanom do postizanja Vašeg cilja.
 Agencija NEKRETNINE CROATIA licencirana je za posredovanje u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina Hrvatske gospodarske komore temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina kao i Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, temeljem Rješenja Ministarstva gospodarstva o upisu u Imenik agenata, koji također vodi HGK.
Također, Agencija je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina, potvrđenog od Skupštine HGK 30. 11. 2011 g., čime smo prihvatili  obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju, korektnog  poslovanja, kao i kvalitetnog odnosa i lojalne konkurencije sa drugim posrednicima, u jasnoj namjeri neprekidnog razvoja svih uvjeta za stjecanje povjerenja korisnika naših usluga. U Varaždinskoj županiji, od ukupno 23 registrirane agencije, osim naše - svega još 1 agencija  potpisala je navedeni Kodeks etike u poslovanju.
Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina (Narodne novine, br. 107/07, 144/12),  dužnost je posrednika osigurati i obnavljati osiguranje od odgovornosti za štetu koju bi nalogodavcu ili trećim osobama mogao prouzročiti, te je Agencija, u skladu s navedenim, osigurana kod „Croatia osiguranje“ d.d. Zagreb.
Savjesnim i poštenim odnosom prema našim klijentima činimo sve kako bi zadovoljili njihove želje, potrebe i zahtjeve, te im pružili stručnu pomoć i punu pažnju u procesu prometa nekretninama, čime dobrim poslovnim običajima gradimo međusobno povjerenje.

ODLUČITE LI KUPNJU, PRODAJU, ZAKUP, NAJAM ILI ZAMJENU VAŠE NEKRETNINE OBAVITI SA UŽITKOM, A BEZ STRESA I NESIGURNOSTI - ODLUČILI STE POVJERENJE UKAZATI UPRAVO NAŠOJ AGENCIJIJ!

Nekretnine Croatia
Frana Supila 50b
42000 Varaždin

OIB:69317413214
Registarski broj upisa: 440/2009.
Rješenje o ispunjavanju uvjeta, Klasa: UP/l-330-01/15-01/61;URBR:526-05-01-01-01/2-15-2.